Å bo i Plzen: Parkhotel.

Da jeg var i Plzen på Pilsfestival i fjor høst bodde jeg på Parkhotel, et hotell jeg likte godt, men som antagelig er enda bedre om sommeren!

Hotellet lå nemlig veldig vakkert plassert i en park, og hadde et veldig fint bassengområde! Man kan leie både sykler og rulleskøyter for å komme seg rundt, det ligger nemlig litt utenfor sentrum, noe som egentlig ikke gjør noe. Bussen stopper rett utenfor hotellet om man ønsker å ta den.
I sommermånedene er det flere fine hager å velge mellom, man kan spise både mat og ta seg en øl ved bassenget, spise på en flott grillterrasse eller nyte en cocktail ved baren som har utendørsservering.
Treningsrommet er helt greit, jeg fikk trent rimelig bra de nettene jeg var der, men de kunne gjerne hatt litt vedlikehold.
Jeg spiste kun frokost og en lunsj på hotellet, men frokosten var god og variert og lunsjen deilig! Fin meny, både på mat og drikke (vinlista var meget bra).

Hotellet har:

  • 137 single eller dobbeltrom
  • 2 Familiesuiter
  • 4 Businesssuiter
  • 6 Juniorsuiter
  • 1 Presidental Leilighet

Alle har selvfølgelig bad, tv, minibar, safe og Wifi. Jeg syns rommet mitt var stort og fint, utsikten var heller ikke verst! Jeg savnet kaffe på rommet, men kaffen i frokostrestauranten var så god at det nesten var greit!

Absolutt et hotell å bo på om du skulle ta turen til pilsbyen Plzen!

 

En kommentar om “Å bo i Plzen: Parkhotel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..