Restaurant med utsikt i Chania.

Etter en lang, guidet tur i gamlebyen i Chania endte jeg opp i den ikoniske havnen akkurat ved solnedgang, er det ikke flott?

Der hadde jeg et booket bord på restauranten La Bodega Bistro, en nydelig liten perle rett ved vannet. Jeg var ganske tørst så jeg startet med en aperol spritz mens jeg så gjennom menyen.

De hadde masse deilig mat å velge mellom, både sjømat og alt annet. Vinlisten var også imponerende, skikkelig vinbar-stil! Jeg bestilte en tunfisktartar med en anbefalt hvitvin til.

Mens jeg ventet kom denne søte katten og slo seg til på nabobordet, den vennlige kelneren forklarte at det var bordet til katten. Og selv om det kom noen amerikanske turister og slo seg ned fortsatte han å sitte der til deres fornøyelse!

Tunfisk med avokado og lime/yoghurt krem, helt nydelig. Jeg fikk også deilig nybakt brød med ulike tapenader på siden. Vinen jeg fikk til, en Assyrtiko med fantastisk friskhet og syre passet utmerket til.

Jeg skulle ønske jeg var mer sulten, men jeg hadde fått så mye god mat tidligere på dagen at tunfisken var nok.

Jeg tok dog en negroni, det gjør jeg mange steder da de kan komme veldig forskjellig fra sted til sted. Her ble den absolutt godkjent. Anbefaler La Bodega Bistro, temmelig romantisk også om du har selskap av andre enn en katt!

For mer om Hellas og Kreta sjekk DiscoverGreece.

2 kommentarer om “Restaurant med utsikt i Chania.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..