Schloss Bockfliess Riesling Kies 2018

Schloss Bockfliess Riesling Kies 2018 sto alene og skinte mot meg på mitt lokale vinmonopol i januar, de andre hadde visstnok blitt revet bort… Jeg tok ansvar og reddet den, det angrer jeg ikke på!

Om vinhuset.
Schloss Bockfliess Riesling Kies kommer fra området Niederösterreich, som ligger på begge sider av Donau, i den nordøstlige delen av Østerrike. Wine Enthusiast kåret Weingut R&A Pfaffl til «European Winery of the Year 2016», som første østerrikske vingård noensinne.

Om vinen.
Druene, riesling, kommer fra en vinmark på 11 hektar som har kontinentalt klima med kalde netter og varme dager. Vinen gjennomgår en kort maserasjon med skall og hviler deretter på ståltank i 8 måneder. Den har 4 gram sukker og 13.5% alkohol.

Vinen har en innbydende og aromatisk nese med gul frukt, steinfrukt, sitrus og mineralske hint. Den er god konsentrert på smak med god frukt, syre og en lang utgang. Syrefrisk med en viss fylde. Meget godt kjøp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..