Taxfreetips!

Tenkte jeg skulle vise frem hva jeg kjøpte på taxfree sist, i tillegg til en liter gin og en flaske martini rosso:

Jeg kjøpte Masi Campofiorin, Rosso del Veronese, denne skulle jeg egentlig kjøpe i Norge (og kommer kanskje til å kjøpe flere av), da 2014 årgangen er meget bra. Masi lagde ikke amarone denne året så her har man puttet amaronedruene i Campofiorinen! Koster 160 kroner på vinmonopolet og 109 kroner på taxfree, den er et godt kjøp til 160, så 109 kroner er en magisk pris.

Famille Perrin Les Sinards Châteauneuf-du-Pape kjøpte jeg da den var på tilbud i oktober (239,-) og det er en meget bra vin som tåler 8-10 år i kjelleren. Finnes ikke på VP.

La Motte, Syrah var nedsatt fra 159,- til 139,-, det er et godt kjøp da vinen har fått meget gode skussmål og ekvivalenten på VP koster 277,- kroner. Den lagres også visstnok bra.

Vil tipse om å følge Facebooksiden Gode vinkjøp – Gardermoen på Facebook og laste ned appen deres hvis dere reiser en del. Her får man tips til gode kjøp og hva som er på tilbud den måneden.

Vil også tipse om Klikk og Hent på Gardermoen, da kan du handle på nett i ro og fred og bare stikke innom å hente varene når du kommer. Da slipper du unødige utgifter på spontankjøp av sjokolade også 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..