Et nydelig lite hotell i Ancona…

Da jeg besøkte Marche i november i fjor bodde jeg på et nydelig lite hotell ved navn Villa Gens Camuria, en flott liten perle som ligger praktisk til i nærheten av hovedstaden Acona!


(Jeg var som nevnt der i november, da var det ikke badesesong, så jeg lånte dette sommerbildet av hotellet)

Det er en renovert gård som er superromantisk å bo på, og familien som driver det er så hyggelige! Badeområdet er kjempefint, de har også en lekeplass for barn, et utendørs treningsområde og en stor og fin hage.  De har flere romtyper, fra dobbeltrom til suiter som er supre hvis en reiser med barn. De produserer masse produkter selv, som vin, olivenolje, honning, syltetøy osv. som de selvfølgelig serverer i restauranten sin. De selger selvfølgelig vinene og grappaene sine i restauranten, men det som overrasket meg var at de hadde et stort kjøleskap med craftbeer, jeg kjøpte med meg 6 forskjellige som jeg koste meg med på rommet.

Jeg testet selvfølgelig både mat og vin også, og det falt i smak! Som nevnt var jeg der litt utenfor sesong, men det var knakende hyggelig det også! De stekte blant annet kastanjenøtter på peisen i restauranten!

Som nevnt ligger det praktisk til, 1 mil fra Marches hovedstad og et flott utgangspunkt til å utforske nærområdet. Jeg har selvfølgelig lyst til å komme tilbake hit på sommeren, og kanskje ha noen late dager med aperol spritz ved bassenget, eller ta en dagstur til stranden. Men det var absolutt hyggelig å nyte en hjemmelagd grappa foran peisen i førjulstiden også!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..