Tre trygge Taxfree kjøp, to på tilbud.

Jeg som jobber ganske tett på importørene i Norge vil gjerne anbefale å handle på Vinmonopolet, da har du nemlig også tryggheten av at du kan bytte inn igjen vinen skulle det være noe feil med den – i hele 5 år etter kjøpet!
Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg selv handler på Gardermoen i tillegg, spesielt når det er et godt tilbud, og det regner jeg med andre gjør også når de først er ute å reiser, derfor: her er tre trygge og gode kjøp på Gardermoen!

Tommasi Valpolicella Ripasso 2016, ny årgang! 145 kroner på taxfree, 208,5,- på VP. Fin vin å drikke nå, men som gjerne også kan lagres noen år i kjelleren.

Nipozzano Vecchie Viti Chianti Rufina Riserva 2015. 179 kroner på taxfree (nedsatt fra 199 i August), 350,- på VP. Denne er et superkjøp, kan nok ligge godt i kjelleren opp mot 10 år, god årgang.

Montecillo Gran Reserva 2010. 179 kroner på taxfree (nedsatt fra 199 i August), 230,- på VP. Ett av de beste «billigkjøpene» fra Rioja som kan ligge i kjelleren ganske lenge.

Kjøper du disse 3 på Taxfree har du dermed spart 285,5 kroner i forhold til på Vinmonopolet, men da uten «forsikringen» VP kan gi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..