En liten titt på 3 indiske whisky!

«Bold is a journey that leads you down the unexplored, unchartered terrains of Goa. It offers you a slice of its best-kept secrets, unravelling the mysteries, bit by little bit. This expression of ours invites you to leave the trail, tread the path less taken and plunge headlong into the delicious depths of Goa.» Dette står det på de tre whiskyene jeg har smakt!

Siden India historisk sett har tett bånd med England har også destilleriet bak whiskymerket det, de bruker blant annet torv importert fra Skottland. Det ble først eksportert til London, hvor det ble møtt med stor entusiasme, og nå har denne spesielle whiskyen altså inntatt Europa og ikke minst Norge!

Paul John Indian Single Malt Whisky Peated Select Cask har en intens nese av fat og røyk, hint av frukt og mineraler. Den er kompleks med toner av røyk, brent brunt sukker, jordlige toner og sitrus.

Paul John Indian Single Malt Whisky har en aroma av mild malt, litt røstet, sitrus, bananhint og tropisk frukt. Den er rund og fin på smak, sitter godt og varmende med pent krydderpreg og en lang utgang med hint av kaffe.

Paul John Bold Single Malt Whisky har en kompleks nese med malt, lett fruktighet, lavastein, litt røyk og krydder. Den er rund og godt balansert, følger nesen og har en lang og fin ettersmak med godt fatpreg.

3 spennende whiskyer å smake for whisky entusiasten, jeg likte nr. 2 best da jeg ikke er så glad i røykpreg, mannen min derimot likte nr. 1 veldig godt! Smak og behag.

Produktet er tilsendt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..