God 17. mai.

Annonselenker

Håper alle får en fin 17. mai, selv om det definitivt blir en rar en. I fjor staset jeg meg opp i bunad og poserte med bestemor i hennes kliss like bunad som var 64 år eldre, vi koste oss på kafè med både slekt og venner. I år skal jeg vinke til bestemor på verandaen.

Kjole her, glass her.

Men Champagne skal nytes, og selvfølgelig tiden sammen med de nærmeste som ikke er i risikogruppen.

Nå åpner ting mer opp igjen, på godt og vondt. Jeg tror nok det blir mer smitte, men vi kan ikke ha landet nedstengt i årevis heller, det har jeg selv fått kjenne på med utsatte sykehustimer og stengte klinikker. Det er ikke moro. De viktige tingene må prioriteres.
Det har vært en tung start på året, det var utrolig moro å få æren av å bli redaktør av Vin&Brennevin og jeg liker jobben veldig godt, men jeg skal ikke legge skjul på at det er utfordrende med både koronatider samt helsemessige problemer som også har dukket opp. Men da kan ting bare bli lettere si!

Jeg elsker å gi dere vintips både her på Vinhøna og i magasinet, og det kommer jeg til å fortsette med til jeg ligger i grava (sikkert etterpå også siden jeg forhåndsskriver mange innlegg, haha). At godt over 6000 mennesker tok turen innom de 14 første dagene i mai ser jeg ekstremt positivt på, så hyggelig at så mange vil lese om god drikke! Vi fortsetter en heidundrende rar måned med mer vin, øl, cocktails og brennevin. Forhåpentligvis snart mer reise.

Det er bare i motbakker det går oppover var det en gang noen som skrev, og det er vel noe i det. SKÅL og gratulerer med dagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..