Maisalg hos Norli

Annonselenker

Er det bare jeg som kjøper julegaver hele året? Jeg syns hvert fall at det er genialt å handle bøker til folk til jul, både som inspirasjon og noen ganger som en tullegave. Jeg har blant annet gitt «Den store boka om ulv» til en ulvemotstander i nær familie, noe som selvfølgelig ble mottatt med glimt i øyet, den var visst litt interessant likevel den ulven (selv om den bør skytes). Jeg kjøper selvfølgelig også fagbøker til meg selv, historiebøker… Jeg er nok en ganske stor boknerd. Uansett motiv, mange gode kjøp finner du på Norli nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..