Forrest The Doctor’s Sauvignon Blanc 2022

Annonselenke

Forrest The Doctor’s Sauvignon Blanc 2022 er helt ny på Vinmonopolet, en spennende lav-alkoholvin fra New Zealand!

Dette er et vinhus drevet av to doktorer som startet prosjektet i jakt på gode viner med mindre alkohol enn vanlig. John og Bridget Forrest holder til nord på Sørøya, nærmere bestemt i Malborough, og driver dette vinhuset sammen med datteren Beth.

Hvordan har de fått så lav alkohol tenker du kanskje? Produsenten har redusert bladverket på planten slik at planten mister evne til fotosyntese og dermed mister evne til produksjon av sukker fra sollys.
Vinen er aromatisk på nesen, fruktig, sitrus, florale toner, urter og gress. På smak er den ganske konsentrert, mye frukt, hvit steinfrukt, god syre og tørr utgang som sitter godt. En imponerende lavalkohol vin, mye smak for både penger og alkohol!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..