Gult og oransje til påske

Annonselenke

Dette er tema i magasinet Vin&Brennevin som kommer denne måneden, kjøp magasinet på Narvesen eller abonner her for å få med deg det! Her er en liten smakebit:

Ga-Jol Gul kommer i to forskjellige alkoholprosenter, den er laget på de beste råvarer, identisk med de som brukes i Ga-Jol pastiller.
Ga-Jol Gul (30%): Innbydende og konsentrert nese med lakris, urter og krydder. Den er smakfull med et godt lakrispreg, rund og fyldig, varm og lang utgang. Flott og smakfull lakrislikør.

Ga-Jol Gul (16%): Lettere lakrispreg, urter og krydder. Den er mer sødmefull, rund og fyldig, lang og søt ettersmak med lakris og urter.

Fisk Pure Raw Mango er en smakfull mango-drink, håndlaget. Originaloppskriften er fra 1999 – fersk mango-råvare modnet med premium gin.
Fisk Pure Raw Mango: Fin nese med tropiske frukter, mango og sitrus. Den er sødmefull og fruktig på smak, fyldig og fint preg av sitrus, rund. Server på is med sodavann.
Wenneker 24 Carrot liqueur er basert på gulrotfrøekstrakt og er unik i sin kategori – den første grønnsakslikøren! Den har en tydelig nese av ferske gulrøtter, litt jordlige toner og sand. På smak er den sødmefull, balansert av et syrlig og lett bittert innslag mot slutten. En unik likør, flott å leke med i cocktails! 
Stroh 60 er en «seksti» fra Østerrike, den er produsert på importert melasse fra sukkerrør og er tilsatt smaksuttrekk av lokale urter og karamell. Takket være kvalitet og unik smak i mer enn 180 år er STROH, Østerrikes ledende brennevinsmerke, og med god grunn blir kalt for “The Spirit of Austria”.
Den har en veldig krydret nese, appelsin, urter og vanilje. På smak er den konsentrert, krydret, følger nesen med et godt urte- og kryddersting. En sterk og smakfull drikk som gir hår på brøstet.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..