Fredagscocktail: Black Tears.

Denne uken skal jeg være slem mot dere, i disse snart-julegavebortgivende-tider, dere får ingen cocktail! Produktet jeg vil presentere er så godt at jeg syns dere skal nyte det uten tilsetninger, til nøds litt cola… Noen som vet hva jeg snakker om? Spiced Rum selvfølgelig, rettere sagt Black Tears Cuban Spiced!

img_6966

Mørk krydret rom har blitt mer og mer populært siste årene, internasjonalt og i Norge (samt Haugen-Kind Residence), og det av god grunn! Det er utrolig mye spennende rom der ute og jeg syns det kan være like godt med en skikkelig rom etter middag som en Cognac eller lignende.

Black Tears er laget av høykvalitets Vigia, den opprinnelige cubanske rom`en, den er produsert på tradisjonell måte i cuba og er tilsatt kaffe, pepper, sjokolade og vaniljearomaer som gjør denne cubanske godbiten unik!

uten-navn

Men hva er det norske Madcon gjør på Cuba? Joda, i likhet med selskapet som selger denne rom`en i Norge så er de partnere i The Island Rum Company som produserer den. Norsk-Cubansk ekspertise med andre ord!

img_6965

Jeg har ikke smakt så mye av denne typen rom og jeg syns den har en utrolig interessant aroma, masse krydder, vanilje og kaffe med et hint av mynte i bakgrunnen som gjør at den ikke blir tung. Den er rund og fin, medium fyldig med nydelige toner av det samme som i aromaen. Denne likte jeg veldig godt, jeg serverte den også til min mann etter middag og han uttrykte «wow, dette må være den beste rom`en jeg har smakt!», jeg er ikke uenig. Den er velbalansert og elegant.

img_6972

Denne nytes lett både før og etter middag, til en god bok og etter skituren frem mot jul! Anbefales i brennevinsjungelen hvor mange kun tenker Cognac og akevitt i disse tider!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

<span>%d</span> bloggere like this: