Connoisseur Experience på Guinness Storehouse.

De fleste som har vært i Dublin og er litt glad i øl har sikkert vært på Guinness Storehouse, kjøpt en øl i The Gravity Bar og tatt omvisningen. Men har dere prøvd Connoisseur Experience? Det kjøpte jeg til min kjære da vi var der på vår 8. bryllupsdag.

Hva er Connoisseur Experience?
Det er på en måte VIP-turen hos Guinness; først går du den vanlige turen rundt i varehuset som alle de andre, før du møter opp til den ekstraordinære delen. Du blir nemlig tatt med til en hemmelig bar, et slags hemmelig kammer bare for deg og få utvalgte.
Connoisseur Baren er mørk og spennende, lyssettingen er magisk når du er der og et mareritt for fotografen i ettertid.

På en og en halv time får du en personlig (og engasjert) guide som forteller deg alt om Guinness og svarer på alt du måtte lure på. I tillegg blir du servert fire nydelige øl (Guinness draught, Guinness Original, Foreign Extra Stout and Guinness Black Lager), eksklusive for Guinness.

Stemningen er god og vi og de 5 andre det er plass til på turen snakker og koser oss. Så blir vi invitert til å «pour our own pint» på ekte Guinnessvis bak baren!

Det koster ca. 50€ per person, men jeg syns du får mye for pengene. 6 øl (hvor mye koster ikke det i Temple Bar), en personlig guide, garantert liten turgruppe og selvfølgelig alt den vanlige billetten inkluderer. (Den vanlige billetten koster 17-18€)

Absolutt et godt tips til din neste Dublintur, en fin bursdagsgave eller lignende. Billetter kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..