Puber verd å få med seg i Dublin.

Det florerer av like barer i Dublin, derfor vil jeg anbefale noen av de som skiller seg ut i tilfelle du har tenkt å ta en førjulstur dit, noe som anbefales på det sterkeste!

The Bank on College Green ble nylig kåret til BEST PUB WITH FOOD, vi spiste ikke der men lot oss imponere over et nydelig interiør, godt ølutvalg og cocktails to die for!

Grand Central, en elegant bygning som er en tidligere bank.

Kjempefint interiør i 1920-talls stil og en fantastisk cocktailmeny!

The Gin Palace, et must for alle gin-elskere.

Her har de den største ginsamlingen i Irland, og man kan kjøpe seg både fantastiske Gin & Tonics og smakebrett med gin!

The Stags Head, en klassisk must-do i Dublin.

Dette er en av de best vedlikeholdte viktorianske pubene i Dublin, den har et utrolig kult interiør. Visstnok fantes puben på 1700-tallet!
Her har de pubmat, klassisk øl som Guinness og et lite utvalg irsk craftbeer. Hit går man for den fantastiske irske stemningen!

The Porterhouse, Temple bar.

Godt ølutvalg, hyggelig stemning. Trenger man mer?

The Beer Market, craftbeer og mat.

Her serverer de ikke Guinness, men craftbeer! Et deilig avbrekk. Godt ølutvalg og deilig hjertevarmende irsk mat. Denne ligger på ruten fra sentrum og mot den neste puben vi skal innom, så stopp innom for litt mat og drikke! Hyggelige lokaler.

The Brazen Head, Dublins eldste pub.

Ekstremt liten pub, trangt og ofte lange køer. Men det er et must å ta en øl her, hvor ofte kan en drikke øl på en pub fra 1100-tallet? De har også en del whisky her. Jeg tok ingen bilder inne da vi ble overfalt av en ekstremt hyggelig og pratesyk ire som holdt oss gående to øl og to whisky, det er slik som kan skje i Irland! Jeg digger det!

Nydelige The Church.

Ikke bare et helt fantastisk interiør (det er faktisk en gammel kirke), men også varme og kalde cocktailer, godt ølutvalg og whiskey! Spis gjerne her også, god mat!

37 Dawson street.

En urolig kul og humoristisk bar med det beste interiøret jeg har sett. Dyr med lampeskjermer som hatt, reinsdyr med rød nese, hester i paljetter… Og nydelige cocktails!

Darkey Kelly`s Bar & restaurant.

Hit gikk vi tilfeldigvis innom da vi var småkalde etter gåturen fra Guinness fabrikken. Vi endte opp med cocktails, lunsj og øl, samt en whiskysmaking. Slik kan skje når en er i Irland og dumper innom på hyggelige puber.

Vi var innom minst 10 puber til som jeg ikke nevner her, det som går igjen er at det var hyggelig alle steder, mange hadde live musikk, alle hadde godt øl. Allsangstemning!
Uansett hvor dere ender opp – Dublin er fantastisk uansett. Men lov meg å ta en Guinness!

Har du et tips til en god pub i Dublin? Legg gjerne igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..