Restauranter verd å få med seg i Dublin.

Nydelige The Church, mange vil nok kalle dette en turistfelle – men ser man slik på det så er det ikke mange steder man kan gå…

Dette var den tidligere St. Mary’s Church of Ireland, bygd på starten av det 18. århundre, nedlagt i 1964 og åpnet igjen i 2005 som restaurant og bar. Vi var der kun på dagtid, men det skal visstnok være en heidundrande stemning på kveldstid også, både på nattklubben og når de har live musikk.

Vi spiste lunsj der (jeg spiser som regel lavkarbo, det fikk jeg servert smakfullt i form av en halv stekt piri piri kylling med grønnsaker), generelt deilig mat og godt ølutvalg. Mye forskjellig å velge innen craftbeer, cocktails og brennevin. Vi avsluttet lunsjen med ett av deres whiskey tasting tray!

Når vi først er inne på whiskey tasting trays – kjøp dem! Mange barer har dette i Dublin og ofte er de gode kjøp. Som dette hos Darkey Kelly`s:

I tillegg til Whiskeysmakingen spiste vi lunsj, jeg spiste en deilig geitost- og rødbetsalat med en god IPA til. Samt denne varmende cocktailen før vi gikk videre i regnet: The Ginger Man: Paddy Irish Whiskey, gingerbread liqueur, butterscotch schnapps & a dash of cider.
En fin liten perle med god mat og fantastisk drikkeutvalg.

The Saddleroom (The Shelbourne Hotel Restaurant).

Litt ambivalent på å anbefale restauranten, men jeg tar den med da maten var god. Vi feiret jo bryllupsdag da vi var i Dublin og hadde booket oss bord på denne fancy restauranten. Problemet var servicen. Vi ventet forferdelelig lenge mellom rettene og fikk null kontakt med servitørene (jeg er generelt ikke kravstor på restaurant). Til slutt klagde jeg til sjefen på restauranten og vi fikk hvert sitt glass prosecco og dessert i loungen med livemusikk. Så de ordnet jo opp for seg på en måte, men kvelden ble delvis ødelagt… Kanskje vi prøver den igjen neste gang.

The Beer Market, craftbeer og mat.

God utvalg craftbeer og deilig irsk mat, anbefales på det sterkeste!

Og du – du må bare gå innom på hvilken som helst pub å spise ekte irsk frokost. Med øl til.

Og du – vi har tenkt oss tilbake julen 2019. Da blir det flere restauranter å tipse om!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..