W hotel Verbier

Skal du til Verbier i sveits er det ett hotell du ligge på. W hotel Verbier!
Jeg har ligget på mange hotell, i Europa, Asia og Sør-Amerika, fra Airbnb til 5* luksus, det skal en del til å imponere meg. Jeg ble imponert i Verbier!

Her får du luksus fra ankommer lobbyen på ski (ja, hotellet ligger i enden på skibakken) til du reiser igjen. Jeg måtte vente på rommet mitt en halvtime, da fikk jeg et glass champagne mens jeg ventet, hva gir du meg?

Rommene er dødslekre, de koster fra 9000,- i høysesongen og er relativt kostbare, men da får du mye for pengene. Alle de 123 hotellrommene har peis og balkong. Inkludert er også inngang på hotellets treningssenter og flotte SPA samt frokost!

Hotellet har 6 restauranter og barer, inkludert en tapasbar og en sushirestaurant.

Med 400 km av skimuligheter på dagtid, og et vell av avslappende aktiviteter både før og etter, i tillegg til gastronomiske valgmuligheter på høyt nivå vil jeg påstå at dette hotellet er nær det perfekte skihotell. Alt harmonerer og er godt gjennomført.

Det er jeg visst ikke alene om, det ble nemlig kåret som Switzerland’s Best Ski Hotel og World’s Best Ski Hotel av World Ski Award organization i år….

En event som er verd å få med seg er den årlige Haute Cuisine som arrangeres på hotellet, da forandres W Verbier til en gastronomisk perle!

Man kan blant annet, som jeg var med på, være med på kokkekurs med Michelinkokker! Det var utrolig fascinerende å se hvordan profesjonelle kokker jobbet på kjøkkenet! Jeg fikk være med å lage mat med Jean Baptiste Natali!

Mer info om eventen finner du her.

Kunne du tenke deg å bo på W Verbier?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..