Boktips!

Annonselenke

Jeg holdt nesten på å glemme å tipse dere om denne boken jeg leste i julen; Hvitekrist; om Olav Haraldsson og hans tid av Tore Skeie!

Dette er vikinghistorie på sitt mest fascinerende, og at bøkene til Skeie har gått under min radar som historiefantast er et under. Denne boken syns jeg var veldig godt skrevet, lett og ledig så den ikke er tung å lese, men likevel spekket med navn, datoer og historiske eventer. Jeg har mye å lese fremover, jeg skal nemlig sjekke ut de andre bøkene hans også! Det kommer vel også flere bøker i Hvitekrist serien etter hvert også.

2 kommentarer om “Boktips!

    1. Takk for tips, tenkte å sjekke ut de andre bøkene hans ja! Hvitekrist var godt skrevet, jeg har så lett for å falle ut når det er mye navn og datoer, men her klarte jeg å holde følge!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..