Mondorf Domaine Thermal, SPA-hotell i Luxemburg.

Da jeg var i Luxemburg i fjor bodde jeg på et kurbad for første gang, se for deg et sted hvor rike folk trakk seg tilbake for 100 år siden; med en stor park å til å ta spaserturer i og nyte naturen, statuer, en liten bekk med plass til en robåt, oppvarmede utendørsbasseng, badstuer, dampbad, muligheter for massasje osv. Der har du Mondorf Domaine Thermal!

Den første varme kilden ble oppdaget her i 1846, og året etter hadde de lagd et badested av det. I 1878 opprettet de badebyen Mondorf-les-Bains, etter dette ble det drillet etter flere varme kilder, hotellet ble opprettet i 1926 og har i årene etter modernisert og utviklet seg etter utviklingen av ulike teknologier. I de 10-15 siste årene har hotellet vært gjennom en totalrenovasjon, de har nå toppmoderne fasiliteter, inkludert et stort treningsrom og hele 4*. Velværeområdet er 5 500 m² og herav ett av Europas største.

Hotellet har 108 hotellrom, de er handikapvennlige, har restaurant og parkering. Et dobbeltrom koster fra 2700,- og inkluderer frokost og inngang på SPA og Fitness. Rommene har tv, balkong, minibar og er moderne og velholdt.

Parken rundt hotellet er utrolig flott, jeg hadde en god time med morgentrim i den fine naturen, med innslag av statuer og kunst. Det føltes som jeg hadde reist tilbake i tid!

Jeg koste meg også glugg i hjel på SPA-området, her kunne man svømme, ligge å duve, følge en «massasje-rute» av luftstrømmer, prøve en av de mange badstuene og kjøpe seg noe godt i glasset.

Treningsrommet var stort og bra, jeg vet hvor mange som setter pris på et godt treningssenter, inkludert meg selv.

Og etter en god treningsøkt, hva er vel bedre enn en stor og rik frokost?

Tommel opp fra meg.

Hotellet ligger 15 kilometer fra Luxemburg flyplass.

Mer om Luxemburg her: Visit Luxembourg.

2 kommentarer om “Mondorf Domaine Thermal, SPA-hotell i Luxemburg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..