Viktigheten av glass.

Annonselenker

De som har vært interessert i vin en stund vet at det er ganske viktig med valg av glass. Det er ikke det samme å lukte på og smake vin fra et kjøkkenglass i motsetning til et skikkelig vinglass.
Men det er også mange som nerder seg til å ha skikkelig dyre glass, gjerne ett til hver drue. Så langt tenker ikke jeg å gå her inne (selv om det selvfølgelig er moro å nerde litt i blant), men jeg vil gjerne anbefale ett fint allround glass som jeg bruker selv!

Dette er Spiegelau Authentis Burgundglass, de liker jeg passformen på utrolig godt! Det er glassene jeg bruker mest, til både rød- og hvitvin (for å banne i kjerka til enkelte glassnerder). Jeg syns også at kvalitet/pris ratioen er god på alle Spiegelau Authentis glassene, de koster såpass at kvaliteten absolutt er god nok, men ikke så mye at man ikke tør bruke de eller servere andre vin i de.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..