La oss snakke briller!

Annonselenker

I dag skal vi snakke litt om briller! Jeg har fått meg et fast sted å kjøpe briller, nemlig Mister Spex!

Før hadde man gjerne ett par briller man brukte til de ble ødelagt, men nå er det lett å bruke briller som et «klesplagg» eller pynt. Ikke bare har det blitt mye å velge mellom, prisene har også gått betraktelig ned til og med på designerbriller. De koster liksom ikke 2-3000 kroner lenger om man handler på riktig side.
Brillene jeg kjøpte for en liten tid tilbake over kostet meg så vidt over 1000 kroner; Michael Kors MK 30351014 light gold. 


Hos Mister Spex får du fri frakt over 700 kr og 30 dagers åpent kjøp (genialt for å prøve ut de nye brillene dine).

Jeg kjøpte også et par Nike treningsbriller i håp om at det blir sol i påsken, de jeg hadde tidligere ble knust under et fall i skibakken i Oppdal i fjor…

Som mangeårig brillebruker vil jeg også tipse om å kjøpe ett par briller med fotokromatiske glass, altså briller som blir til solbriller! Disse brillene kjøpte jeg i fjor, i utgangspunktet kostet de 1249,-, og som dere ser er de helt klare og fine innendørs.

Når du kjøper de kan du velge 85% toning for beskyttelse mot solskinn for 299,-, eller polarisert glass for 799,- eller da fargeskiftende glass så de blir til solbriller utendørs for 1499,- som jeg gjorde.

Lurt å gjøre med hvert fall ett av brilleparene sine.

Ut måneden nå får du 15% avslag på alle briller og solbriller med koden hellospring! Det vil si at om du for eksempel vil kjøpe MK brillene over, med solbrilleglass, får du over 400 kr i avslag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..