Sommercocktails med Pink Gin.

Annonselenker

Noen gin- og cocktailtips med Pink Gin:
Larios er Spanias første gin, og som mange andre har også de lansert en rosa versjon! Larios Gin Rosé er destillert 4 ganger og har sitrus og jordbær som hovedingredienser. 37.5% alkohol og 5.3 gram sukker per liter.

Explorer Pink Gin ble utviklet sammen med Jonas Odland, Master Blender på Altia. Målsettingen var å lage en oppskrift på en fruktig og smaksrik Pink Gin som var lett å like, samtidig som ginens klassiske einerbærkarakter ikke gikk tapt.– Jag är otroligt nöjd med resultatet, att vi lyckades ta fram en Pink Gin med tydliga undertoner av ginens klassiska kryddblandning samtidigt som inslagen av jordgubb och rabarber ger en somrig karaktär som passar utmärkt i många cocktailrecept, sierJonas Odland, Master Blender på Altia. 37.5% alkohol og 22 gram sukker per liter. 


(glass her) 

Her er den brukt i en Gin Sour:

 • 2 cl Explorer Pink Gin
 • 2 cl Sukkerlake
 • 2 cl Sitronsaft
 • 1 Eggehvite

Tørrist alle ingrediensene i en shaker, rist så en gang til med isbiter og hell forsiktig i egnet glass.

– Efter att vår ordinarie gin Explorer Gin har blivit så pass uppskattad och etablerad på marknaden blev det ett naturligt steg att utveckla en bra Pink Gin. Vi har nu skapat en riktigt bra produkt för de som är nyfikna på gin och för alla som vill blanda goda drinkar och en ny sorts gindrinkar, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Explorer hos Altia Sweden.

Explorer Pink Gin selges i en miljøvennlig og prisvinnende PET-flaske på 70 cl. – Vi vill göra Explorer Pink Gin så skonsam mot miljön som möjligt och PET-flaskan har mängder av fördelar framför glas. Utsläppen av växthusgaser minskar med hela 45 procent och tillverkningsprocessen kräver 23 procent lägre energiförbrukning jämfört med glas, sier Sanna.


(glass her)

Rosa og boblende:

 • 4 cl Explorer Pink Gin
 • 4 cl bringebærlikør
 • 4 cl bringebærsirup (kok sirup med bringebær)

Hell alt i et longdrinkglass med isbiter og topp med bringebærøl, gjerne alkoholfritt.


(glass her)

Rosa og elegant:

 • 5 cl Explorer Pink Gin
 • 2 cl Campari
 • 2 cl bringebærlikør
 • 2 cl grapefruktjuice
 • 2 cl sitrusjuice

Hell alt over isbiter i et longdrinkglass, topp med sodavann.

Gordon’s Premium Pink Gin er smaksatt med bringebær og rips, samt einebær og 14 ulike krydder. 37.5% alkohol og 70 gram sukker per liter. Hvis du vil bruke den i en cocktail så kan du jo begynne med en klassisk martini, da ginen er nokså søt i seg selv:

Da rister du 6 deler gin med en hvit vermouth og heller over i glass. Deilig! (Jeg bruker Spiegelau Perfect Cocktail glass, syns de er så fine!)

Eller du kan bruke rød vermouth, for en mørkere og mer kompleks cocktail!

Harahorn Pink Gin er det ferskeste tilskuddet i familien Harahorn og ble lansert den 3. mai, det blir spennende å se hvor høyt den når. Det er førsteklasses bringebær som gir denne rosa ginen farge og smak, i tillegg til einerbær, blåbær, rabarbra, tang, merian, 16 andre krydder og urter samt fersk sitronjuice.
Den har en elegant aroma og smak, ikke samme kommersielle og enkle sødme som mange av de andre rosa ginene på markedet. Den har et spennende urte- og krydderpreg i tillegg til den innbydende bringebær- og sitrussmaken som dominerer.
God alene på is, og utrolig spennende i en klassisk gin&tonic, bruk gjerne bringebær og sitron i glasset for å fremheve smakene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..