Julegavetips til den som har alt!

Annonselenker

Det kan være vanskelig å vite hva man skal kjøpe til den som har alt… Her er Vinhønas tips!

Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et optimalt balansepunkt. En kniv de fleste kokker vil elske.

Pizzaovn med full utstyrspakke. Dette er en seriøs pizzaovn med et tradisjonelt leireinteriør og et steingulv med glassfiberisolasjon som er værbestandig. Som enhver kommersiell vedfyrt ovn med selvrespekt, sitter ilden din inne i ovnsrommet, slik at pizzaen din blir godt kjent med veden. I likhet med Ferrara-ovnene kan DeliVita også lage en pizza på 90 sekunder.

Flotte Spritzglass. Nedsatt hele 40% i pris! Elegante drinkglass til Aperol Spritz fra italienske Luigi Bormioli. Glassene er produsert i SON.hyx® krystallin glass som er slitesterkt og helt gjennomsiktig. Glassene tåler oppvaskmaskin, men en makstemperatur på 55 °C anbefales for lengre holdbarhet.

Champagnekjøler fra Georg Jensen. Champagnekjøler i blank rustfritt stål i serien Indulgence. Kjøleren er utformet med en skrå vinkel slik at flasken lett kan tas ut og legges tilbake. Indulgence Champagnekjøleren er en unik og elegant kjøler for alle anledninger.

Hvem liker ikke kino?

Lys fra Norgesglasset. Norgelyset er laget på ren soyavoks som brenner i over 12 timer og soter lite. De er ikke tilsatt duft, og setter en hyggelig stemning i hjemmet, på hytta eller ute på terrassen. Lysene er i nostalgiske norgesglass-beholdere med lokk i tre som kan sitte på når lysene ikke brenner.

Airfryer blir mye brukt her i huset, genialt for å varme opp ribba i jula også!

Bottle up termoflaske med det kjente og kjære Marius mønsteret fra 1953. Drikkeflaske med vegger av flere lag av temperaturbevarende materialer, deriblant kobber. Holder drikkevarer varm i 12 timer og kald i 24 timer. (Finnes i mange andre design og farger)
Dette er en flaske jeg er veldig fornøyd med, holder ekstremt godt på varme drikker, jeg har også suppeflaske fra samme leverandør og er strålende fornøyd med den også.

Spiselige gaver slår ikke feil, alt fra fudge, marsipan og sjokolade, til krydder og oljer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..