Dansk Skismøring

I dag ser vi på et produkt som passer fint til den rolige perioden mellom jul og påske, et sjarmerende brennevinsprodukt som passer like godt i cocktails, varmende toddy og på is foran peisen, nemlig Dansk Skismøring!

Det er Karl Rasmussen som står bak dette produktet, etter å ha bodd i Norge i 30 år ville han tilføye noe i norsk skisport, men siden han ikke kunne gjøre det fysisk med ski på beina ble denne artige afterski-drikken til! Dette er en hvit karibisk rom tilsatt krydder og urter på 35% alkohol.

Noen cocktails å prøve den i er irish coffee, gløgg, varm eplejuice eller kakao!

Den har en innbydende nese med vanilje, moden sitrus, krydder, smør og kanel på nesen. Den er lett krydret på smak, fruktig og godt balansert med en frisk utgang. Flott balanse mellom friskhet og sødmefulle krydderier!

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..