Ny gin til påske!

Annonselenker

Altså, var det et mer passende brennevinsslipp til påske enn denne fra Harahorn i fjor? Den relanseres i år!

Harahornfamilien har nok en gang lansert en limited edition utgave, med kun 2022 nummererte flasker for salg og Harahorn Orange Dry Gin er fortsatt navnet på de edle dråper!
Det er så gøy å kunne lage flere familiemedlemmer til Harahorn, sier master blender hos Det Norske Brenneri, Jon Bertelsen. Dette blir den femte varianten, men som kun er tenkt i en begrenset utgave.
Vi leker oss jo på lab’n fra tid til annen, og noen ganger så føler vi virkelig at det som trylles frem er verdt å presentere for flere enn oss på brenneriet, sier master blenderen. Sitron, lime, appelsin, og norsk rabarbra gir denne ginen en frisk og rik sitrus smak. Det gjør at den får en litt fruktig smak fra starten av. Når denne sakte dempes, kommer kjølige elementer fra Orrisroten, mens karvefrøene gir paletten et øyeblikk av total avslapning og forbereder deg på en litt krydret kick helt på slutten. Den komplekse krydrede opplevelsen kommer fra en bukett av blomster, eksotisk pepper, Angelica rot, einebær og friske lime zest, sammen med førsteklasses Ceylon kanelbark. Dette er en nydelig gin som bringer friske appelsintoner frem og vil egne seg godt nå som dagene blir lysere og lengre og våren nærmer seg, avslutter master blender Bertelsen. Og selvsagt perfekt til påske, om flasken holder så lenge.

Den har en innbydende og spennende aroma med et godt preg av appelsin, sitrus, einer og krydder. På smak følger den nesen med et sjarmerende krydderpreg som står seg godt med sitrusen. En meget godt balansert og god gin, nok et vellykket prosjekt fra Harahorn.

Denne trenger du til peiskosen på hytta i påska!


(Du trenger riktige Gin&Tonic glass, det finner du her)

Denne smæsjer du selvfølgelig sammen med en tonic så fort du har sakt på den alene, pynt gjerne med appelsin, fersk eller dehydrert.


(Glass her)

Den passer også fint i en Martini. Skal komme med flere oppskrifter etter hvert med denne flotte ginen.

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..