Brennevin-ish

Annonselenker

I dag ser vi på to alkoholfri brennevin!

Pressemelding:
En alkoholfri trend skyller over landet, og stadig flere velger alkoholfrie alternativ. Den alkoholfrie merkevaren ISH er blant dem som har merket den enorme interessen.
NoLo står for «No or Low Alcohol», og hensikten bak trenden er å velge alkoholfrie drikkevarer eller alkoholholdig drikke med lav prosent. Alkoholfrie varianter øker både i salg og sortiment, og var den eneste kategorien hos Vinmonopolet som hadde vekst i 2022.
Den danske suksesshistorien bak ISH startet tilbake i 2018. Morten Sørensen, grunnleggeren av ISH, ville drikke skikkelig gode cocktailer på kvelden, og samtidig føle seg opplagt og produktiv «dagen derpå». Løsningen ble ISH, som i dag tilbyr en av verdens største og mest prisvinnende utvalg av vin, sprit og cocktailer – helt uten alkohol. På fem år har ISH tatt markedsposisjon i 15 markeder i Europa, og med 40 internasjonale smakspriser er ISH en av de mest prisbelønte alkoholfrie produktseriene i verden.

– Vi har opplevd en fantastisk mottakelse i det danske og europeiske markedet, og nå ser vi det samme her i Norge. Alkoholfrie alternativer av høy kvalitet har vært en mangelvare, og vi ønsker å være go-to-merkevaren som gjør det enkelt å redusere alkoholforbruket med alkoholfrie alternativer, sier Morten Sørensen.

Siden oppstarten for fem år siden, har ISH doblet topplinjen hvert år. Satsingen i Norge startet høsten 2021, og i løpet av 2023 vil ISH lansere flere produkter på det norske markedet. ISH-produkter kan kjøpes på Vinmonopolet, Leske.no og i enkelte matbutikker.

ISH London Botanical Spirit
Ingredienser: Vann, glycerol, naturlige aromaer (einebær, koriander, capsicum), syre: sitron, kaliumsorbat, askorbinsyre.
Fruktig, intens og krydret nese med florale hint, urter, einebær og skog. Den er smakfull, rund og krydret med et godt sting i ettersmaken. Ikke superdeilig alene, men fungerer overraskende godt med tonic!
Ish Caribbean Spiced Spirit
Vann, glyserol, rom-aroma (vanilje, muskat, kapsikum ekstrakt), sukker, epleekstrakt, sitronsyre, cellulosegummi, kaliumsorbat. 10 gram sukker per liter.
Vanilje, brunt sukker, noe sukkertøy, litt falsk nese og fat. På smak er den vandig, følger nesen med et bitterpreg fra den som minner om surt fat og krydder. Ikke spesielt vellykket.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..