Can Maymò Monastrell Tinto Tradicion 2012.

Vin fra Ibiza, kanskje ikke det de fleste nordmenn åpner en lørdagskveld? Hvis du har planer om å dra til Ibiza anbefaler jeg å ta en titt på vingårdene de har på øya, de tar gjerne i mot besøk! Hvis du har planer om alt annet enn å besøke vingårder på Ibizaferie så selger de også lokal vin på tax-free`en, blant annet denne:

IMG_0223

Først en liten funfact om vin fra Ibiza, den har blitt produsert fra gamle tider med en vill timianplante de kaller frigola (det katalanske navnet for timian) som har en god effekt på magen, tradisjonen har fortsatt gjennom generasjonene og Ibiza har i dag derfor en noe unik vin.

Vinen har en krydret aroma med en del eik og litt røde bær. Smaken er preget av eik og krydder, den trenger lufting og litt tid til å venne seg til denne noe spesielle smaken. Lang ettersmak som sitter i.

IMG_0225

Det er en ganske spesiell vin, smak den gjerne til ost, pølser og kjøtt, den gjør seg bedre til mat enn alene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: