Castelforte Appassimento 2013

Kalenderen tilsier at vi skal gå over fra rosèviner til rødvin, lange dager i solen går over til koselige kvelder i sofakroken. Jeg liker høsten, det er noe med den friske lukten, blåbærturer, rødvin og seriestart på tv`en, man kan ta seg en treningstur i høstsolen om dagen og synke ned i sofaen med god samvittighet og tente telys om kvelden… Ikke minst maten, fra friske sommersalater til mettende kjøttgryter, lam og storfe i kraftige sauser med godt tilbehør! Jeg vil starte høstsesongen med en rimelig og god italiensk vinkartong, Castelforte Appassimento 2013, kjøper du denne har du både til kjøttgryta, ostekvelden og gullrekka på tv.

IMG_0692

Dette er en klassisk nord-italiensk rødvin, den har en aroma av mørke bær, behagelig vanilje og betryggende tørket frukt. Den er smått søtlig, varm og bløt i munnen med smak av røde bær og samme vaniljen som i lukten.

IMG_0698

Dette er en rødvin alle som liker rødvin liker, merlot er en enkel og ukomplisert drue som behager de fleste!

Kjøp hvis: du vil ha en allround vin alle liker.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..