Eagle Rock Barossa Grenache Shiraz 2013

Vi følger på med litt flere høstviner før helgens musserende, Eagle Rock Barossa Grenache Shiraz 2013 kjøpte jeg nå i august da de ble satt ned i pris med 30 kroner, tenkte jeg skulle smake en og lagre resten for å se hvordan den utvikler seg! Det er aldri dumt å ha en Shiraz stående til man skal spise et kjøttrikt måltid.

IMG_0772

Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet over vinen, den var litt lite utviklet. Det blir spennende å se hvordan den neste er om ett år eller to. Antageligvis forventet jeg et noe mer shirazpreg ikke grenache som det er mest av. Det er ikke det at vinen ikke var god, for det var det, absolutt drikkenes til kjøtt med ost, men forhåpningene var noe høyere.

IMG_0777

Den har en aroma av røde bær og urter, litt underutviklet både på nese og i ganen. Smaken er saftig, preget av røde bær med et hint av urte i avslutning. Den har potensial og jeg gleder meg til å se om den utvikler seg, men akkurat nå er den bare en «helt grei» gullrekke rødvin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: