Monsoon Valley, del 2!

I dag har vi kommet til Rosèvinene fra Monsoon Valley, les gjerne gårsdagens innlegg for mer utfyllende informasjon om den thailandske vinen om du ikke allerede har gjort det.

IMG_3753

Monsoon Valley White Shiraz er et unikt prosjekt, Thailands første forsøk på å lage en «hvit Shiraz» (rosè). Den er meget innbydende på lukt, den har en spennende og krydret aroma som både er kjent på en måte og eksotisk på en annen. Smaken er preget av røde bær, litt varmende pepper og har mange lag. Dette er en god og forfriskende rosèvin, et absolutt spennende innslag i alle vårens rosèviner som kommer.

IMG_3755

Monsoon Valley Blended Rosé er som navnet tilsier produsert på forskjellige druer; Chenin Blanc, Colombard og Shiraz. Den har en aroma som tilsier en smaksrik vin med sterke toner av tropisk frukt, røde bær og krydder. Det stemmer så absolutt med smaken, den er rik på bær, krydder og tropisk frukt. Litt søtere enn sin søster i Premium rangen, noe som gjør den perfekt til krydret thailandsk mat.

Jeg vil konkludere med at begge absolutt er gode rosèviner, de går godt til mat og alene. Jeg anbefaler å prøve noe spennende rosa i glasset i vår!

IMG_3774 – Kopi

Les mer om maten på www.kostholdsveiledning.com!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..