Mitt forhold til Gin & Tonic…

…Er et sterkt og solid forhold jeg ikke kan se kommer til å ta slutt i nærmeste framtid. Fredag er og blir G&T-dagen, når roen senker seg, man har tent litt telys, satt fram litt salt snacks og fått på noe «brukanes» på tv, da skal jeg ha en gin & tonic! Jeg kan godt ta en annen cocktail etterpå, men først er det min gode venn gin med tonic.

IMG_3956

Jeg bruker som regel Schweppes Tonic Zero, men prøver gjerne andre light alternativer om jeg finner dem.

IMG_3948

Som regel har jeg sitronskiver og litt sitronsaft oppi, men blander gjerne sitron og lime også, eller tilsetter agurkskiver. Hoved oppskriften er såre enkel: 4 eller 6 cl gin over et glass med isbiter, fyll på med tonic. Eventuelt juster blandingsforholdene etter smak.

IMG_3950

Den er tørr, forfriskende, passer til alle typer snacks, lav på kalorier og karbohydrater… Kan det bli bedre?

IMG_3954

Du kan også nyte cocktailen til en god bok. Send barna til besteforeldrene og legg beina høyt og nyt!

IMG_3963

Dette ble et litt cheesy og barnslig innlegg, men det skal til noen ganger. Jeg regner med at alle skjønte budskapet, jeg teller dagene til neste fredag og en ny G&T. Hva med å prøve en hylleblomst g&t? Eller en ingefær versjon?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: