Tips meg om 1989-årgangen.

Om litt over ett år trer jeg inn i de store, skumle tre-null, tredve, 30-årene. I den anledning samler jeg på 1989-årgangen av viner, egentlig samme hva slags viner det er så lenge de har vært lagret bra og er drikkbare neste år.

Da jeg fikk Sommelierdiplomet mitt i posten fikk jeg også en flaske jeg har kjøpt på auksjon, så nå har jeg denne og en riesling til neste års feiring / sørgekveld. Jeg håper jeg finner flere og i den anledning håper jeg dere tipser meg om dere vet om noen, om dere ser noen på auksjon eller lignende!
Kom gjerne med tips på hvordan en overlever overgangen fra de spenstige 20-årene til de voksne 30-årene også 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..