Beefeater 24 og cocktailoppskrifter.

Jeg er fortsatt superinteressert i gin, og heldig som jeg er har jeg fått smakt flere i det siste. Samt testet noen kule cocktailoppskrifter jeg vil dele med dere! Hvis dere skal ha voksenfest i påska hvorfor ikke ha et aldri så lite cocktailverksted? Kjøp inn diverse frukt, blandevann osv. En utrolig moro aktivitet!

Vi ser på Beefeater 24!

Beefeater Gin har sitt opphav fra tidlig 1820-tallet, da James Burrough skapte det som fortsatt i dag er en hemmelig oppskrift. Det finnes to teorier på hvordan navnet ’Beefeater’ oppstod. Den offisielle versjonen er at navnet Beefeater kommer fra Tower of Londons sterke og skremmende vektere, som hver dag ble tildelt en stor porsjon biff – ’Beefeaters’. Den uoffisielle historien forteller hvordan vekterne på Tower of London måtte prøvesmake dronningen sin mat hver dag for å se om den var forgiftet.
I dag er Beefeater gin verdens mest solgte Premium gin og er den eneste som fortsatt blir produsert i London!

Beefeater 24 blir produsert på 12 unike håndplukkede krydder og urter, blant annet noen sjeldne varianter kinesisk og japansk te. Den er produsert for å inspirere miksologene rundt om kring til å lage spennende cocktails. De to tetypene i ginen gir den en helt spesiell aroma og smak, ikke minst en unik «smoothness» i kombinasjon med sitrusskall og mer tradisjonelle smaker som einebær og korianderfrø.

Den første cocktailen jeg vil anbefale er Rosmarin Collins:

Her bygger du 5 cl Beefeater og 2 cl rosmarin sirup (kok vanlig sirup med en rosmarinkvast) i et glass fullt av isbiter, heller over grapefruktjuice til det er igjen 5 cm av kanten og topper med sodavann!

GLT:
Her lages en vanlig G&T med Earl grey sirup. Kok opp sirup og la en eller to teposer trekke i det i minst 10 minutter. Hvis du bruker 5 deler gin, bruker du 1 del sirup. Husk litt sitronsaft!

London Spritz:

Hell 4 cl gin og 2 cl campari over en stor isbit (eller flere små) og topp med en del tonic og tre deler prosecco. Forfriskende!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..