Ristorante l`Argaj i Castiglione Falletto.

Denne nydelige restauranten, Ristorante l`Argaj, i Castiglione Falletto fortjener en egen artikkel. To gutter, den ene barnebarnet til den kjente vinmakeren Gigi Rosso, tok meg med hit på middag da jeg hadde besøkt vinhuset i april. Den ligger 20-25 minutters gåavstand til utleievillaen til Gigi Rosso, om noen har planlagt å ligge der (noe som abefales)!

Tidligere på dagen hadde vi valgt ut en vinflaske vi skulle dele under middagen, (Gigi Rossos Barolo Arione Riserva Dell`Ulivo 2011) det kan være greit å huske på at mange restauranter i utlandet har en policy hvor du kan ta med deg vin selv, enten gratis eller mot en liten fee.
Etter en hyggelig mottagelse på l`Argaj måtte så klart Baroloen vi hadde med luftes så vi begynte aftenen med en flott musserende vin på restauranten.

Restauranten er liten, intim og hyggelig. Rustikk på en moderne og sjarmerende måte. Vinlisten er lang og imponerende, både billige og dyre viner og alt i mellom.

All maten vi blir servert er aldeles nydelig, det er enkel mat og lokale råvarer fremført på henrivende vis!

Mens vi satt å spiste forrettene våre så vi på solnedgangen gjennom panoramavinduene. Restauranten har også en kjempefin uteplass om sommeren jeg ser for meg det kan være nydelig å sitte på.

Min hovedrett bestod av foie gras. Og gjett om det var nydelig til Baroloen vi drakk. Jeg husker smaken enda.

Ikke bare er maten utrolig smakfull og god, den er også veldig rimelig priset til å ha så høy kvalitet. Et besøk her kan anbefales på det sterkeste!

Dette er for øvrig vinen vi tok med til restauranten, absolutt nydelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..