Halepa Hotell

I dag vil jeg anbefale et hotell jeg bodde på, på Kreta tidligere i år; Halepa hotell ligger i gangavstand, rett utenfor bymurene i Chania. Det er et veldig spesielt bygg da det er den tidligere britiske ambassaden, og både eksteriøret og interiøret er helt magisk!

Både området og hotellet heter Halepa, og det er en liten oase! De har 46 rom og 3 suiter, heis og et lite treningsrom. Hotellet har en flott blanding av moderne og romantisk-gammel interiør, det ser du blant annet på rommet mitt her:

Hotellet ble åpnet i 1990, og har fortsatt sin neoklassiske stil, på en av fellesstuene har de innredet slik det var da det var ambassade:

De har også en flott stue ved resepsjonen, med både peis, piano og bar.

På takterrassen er det bar og Jacuzzi, absolutt nydelig! Det er stor plass med mange bord og solsenger, her kan man nyte både god mat og drikke. (Åpent bare i sommersesongen)

Her kan man nyte late, solrike dager før man rusler inn i byen på middag!

Frokosten er veldig god også, godt utvalg ferske råvarer. Hvis du vil leie bil kan du gjøre det direkte fra hotellet! Utenom sesongen får du et rom til under 900 kr, mens i fellesferien ligger det rundt 1000 kr. Som jeg sier om en del vin: godt kjøp!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..