3 øl fra Storo.

Plukket med meg disse fra VMP på Storo her om dagen, tenkte jeg skulle dele hva jeg syns!

Omnipollo Selassie Imperial Stout er en nyhet fra svenske Omnipollo, som jeg syns har en del spennende øl. Dette er en Pastry Stout på 11%.
Ølet har en deilig og innbydende aroma av deig (duh), kjeks, kaffe, tørket frukt og vanilje. Den har et tykt og fint skum, godt balansert sødme, fine toner av vanilje, sjokoladekake og kaffe, halvlang og lett bitter utgang. God pris!

Cervisiam Aylmer New England Style IPA kommer fra norske Cervisiam, en av mine favoritter og noen av de flinkeste til å lage NEIPA etter min mening. Den er tilsatt en del laktose, og går vel egentlig under Milkshake IPA, 6.8%.
Fin aroma av tropisk frukt, urter, appelsin, vanilje. Den er fruktig, godt skum, mye men balansert laktose, sitter lenge i munnen! En must for laktosefansen!

Amundsen Pillars of Light Peach Milkshake IPA er også norsk, oslobaserte Amundsen har lagd en serie med milkshake IPA, denne med fersken. Stødige 7.5% alkohol.
Ølet har en innbydende aroma av humle, laktose, frukt, fersken og malt. Den har godt skum, en god del laktose, fruktig med et lett bitt i ettersmaken. Godt balansert, men du må nok være milkshake IPA fan for å orke en hel boks. Som jeg er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..