Favorittglassene på salg!

Annonselenker

Jeg skjønner ikke bæra av hva singles day er for å være helt ærlig… Men da jeg sjekket om mine favorittglass til rødvin, Spiegelau Authentis Vinglass Borgogne, var på salg var de jammen det! (Jeg knuste nemlig ett i helga, det er sjelden det skjer siden jeg håndvasker alle glass, men den fikk et hardt møte med en karaffel)

Jeg faser egentlig ut mange av de andre glassene vi har for tiden, da dette er de glassene jeg liker best. Bruker de til både rød- og hvitvin faktisk, da vinen får mye luft i de.

Test de hvis du ikke har gjort det før! Det er visstnok også masse andre tilbud de neste 12 timene, opptil 78% rabatt på Bakeren og Kokken! Gin & Tonic glassene jeg bruker er f.eks. nedsatt med 200 kroner:

Ølglass på salg:

Ypperlig unnskyldning til å oppgradere glassparken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..