2 deilige nyheter fra Nøgne Ø!

Nøgne Ø fornekter seg ikke, de slipper nye og spennende godsaker jevnlig syns jeg. Blant annet Nøgne Ø Mudslide Chocolate Dream og Nøgne Ø Hop Soup, disse bør du sjekke ut når polet åpner igjen etter påske!

Mudslide er en Imperial Milk Stout på 9%, og bare for å si det med en gang så har begge disse ølene en overraskende lav pris. Mye øl for penga! Den har en deilig aroma av sjokolade og kaffe på nesen, lett krydder og mørk malt. Den er fyldig og godt balansert på smak, kremet med et godt preg av sjokolade og kaffe i en lang utgang. Fulltreffer fra Nøgne Ø.

Hop Soup er en New England IPA på 6.5%, nærmere bestemt en double dry-hopped utgave. Den har en innbydende nese med mye fersk humle, gress, tropisk frukt og florale toner. Den er godt balansert med god fylde og fruktighet, sitrus og en lang og lett bitter utgang. Vellykket tørrhumlet NEIPA.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..