Nye vinbøker *oppdatert*.

Annonselenker

Ser at mange søker etter vinbøker å lese, jeg har derfor oppdatert denne artikkelen i tilfelle dere trenger noe god julelesnad. Enjoy!

Tennfjords nye bok Norges Beste Vinkjøp 2022 er en super oppslagsbok, jeg kjøpte den med en gang den kom. Funker for både nybegynnere og gamle travere som trenger litt inspirasjon! (Egentlig kan jeg anbefale alle bøkene hennes)
 Vin til folket av Sara Døscher kom i forfjor, men er ny på e-bok for de som liker det, en super bok! (Ikke glem Mat og Vin til folket, av samme forfatter og mannen)
Rykende fersk i fjor var den artige De 101 mest stilte spørsmålene om vin og – og en drøss med smarte vintips! Her får man både underholdning og tips.
Italiensk vin. En bok om.. ja italiensk vin. Den står på ønskelista min i høst, den virker veldig gjennomført! (en av forfatterene her er Arne Ronold, som også har skrevet Verdt å vite om Vin  som jeg absolutt kan anbefale!)
 Riesling er en bok om riesling fra Tyskland, denne må jeg skaffe meg jeg som er så mye i Tyskland, den ser fin ut som oppslagsverk! (Av blant annet flotte Merete Bø)
Jakten på den gode vin er skrevet av blant annet Ulf Dalheim, en kollega, den har jeg ikke lest men den står på lista.
Lyst til å starte en vingård i Italia? Les Drømmen om en vingård i Italia – historien om Cascina Castagna, om et norsk ektepar som gjorde nettopp det. Boka kom i fjor.
Livet smaker best med rosè kom også i fjor, en lett og ledig bok om nettopp rosèvin. Den store vinquizboken vurderer jeg å kjøpe til påske, denne gikk meg hus forbi da den kom i fjor. Vinen er svaret! – men hva var spørsmålet? – vinsitater, vinfakta og vinkuriosa fra antikken til vår egen tid er en helt ny bok, har ikke lest den selv men den ser interessant ut!

Jeg drister meg til å legge til Fredagscocktail – fra Old Fashioned til Pornstar Martini gode historier – enkle oppskrifter også, selv om den ikke handler om vin, den kommer ut om to dager og kan forhåndsbestilles, dere husker kanskje fredagscocktail spalten min… På tide å ta den opp igjen?

Som alltid, har du et godt boktips, legg gjerne igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..