Tilbake som vindommer!

Endelig er jeg tilbake som vindommer, og ute å reiser generelt! Har måttet avlyse mange fine jobbturer de siste ukene, men nå er jeg i gang igjen! Årets Concours Mondial de Bruxelles er i Luxembourg, og 300 dommere skal smake seg gjennom nesten 10.000 viner, samt utforske Luxembourg som vinland. Jeg drar med første fly i morgen tidlig.

Bilde fra i fjor, da var vi i Brno i Tsjekkia. Følg meg på Instagram da vel, å se hvordan det foregår! Jeg legger ut masse snacks på stories.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..