To gin på tilbud, Vinmonopolets billigste gin på glassflaske.

Annonselenke

Jeg husker ikke om det var på mai- eller aprilsalget disse to ginene ble satt ned i pris jeg, de var hvert fall prisverd!

Bergslagen Gin er en svensk gin, nærmere bestemt fra Ørebro, det er en ganske klassisk og typeriktig gin. Den er også prisvinnende, her er kommentaren om Bergslagens Organic Gin på World Gin awards 2020 hvor de fikk Gull med prisen «World’s Best Classic»«Initial harsh aroma & mouthfeel but when cutting with H20 down to 20% ABV, delicate fresh green cut grass pine, fresh citrus & floral tones become apparent.»

Gin`en lukter innbydende av einer, urter, koriander, sitron og dill. Den er rund og følger nesen med koriander og sitron, lang og lett krydret utgang. Smakfull og fin gin.

København klassisk gin er som navnet tilsier dansk, den er dampinfusert, og skal ha et av verdens høyeste innhold av einebær i en gin. Den har en klassisk og fin nese med einebær, sitrus og krydder. Den er mild og fin på smak, rund, lang og tørr utgang. Også dette en klassisk og typeriktig gin.
Begge koster 260 kroner, de er de billigste gin`ene på glassflaske på Vinmonopolet i skrivende stund og bør regnes som gode kjøp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..