I dag slippes Vanaheim!

I dag slippes Bivrost Vanaheim, den syvende whiskyen i en serie av ni i «Nine worlds of Norse Mythology». For å få tak i denne må du stille deg i polkø (slippdag) og krysse fingrene…

Vanaheim er modnet ex-Bourbon-fat (200 l.) og deretter ferdiglagret i teakfat (240 l). Etterbehandling av teakfat er ekstremt sjelden, og faktisk ikke tillatt i Skottland.

Den har en innbydende nese med vanilje, fat, karamell, tropiske toner, honning og et fint krydderpreg. Den er fruktig også på smak, følger nesen, rund og lett krydret, lang ettersmak. En overraskende mild, lett krydret og god whisky, godt balansert og nytbar!

Tidligere utgaver:

Nidarvellir er den andre av ni unike whiskyer fra Bivrost, den har først ligget på 32 måneder på Bourbonfat, så 5-6 måneder på fat fra et kjent Islay-destilleri (som kjøpte fatene sine fra en Pinot Noir produsent på New Zealand).
Meget kompleks nese med torv, malt, sitrus, karamell, vanilje, flere fatlag, lett røykpreg og hint av gul frukt. Kraftig og intens smak, kompleks, noe krydret, varm, fast og lang utgang. Godt balansert og kompleks whiskey!

Bivrost Muspelheim Arctic Single Malt Whisky: Når det kommer til fatlagringen på denne har den ligget på gamle 200 liters fat fra Islay, små Bourbonfat og Octavfat (50 liters fat).
Den har et komplekst og innbydende preg på nesen, sitrus, malt, korn, lett preg av røkt torv og hint av florale toner og fat. Den er fruktig og rund på smak, følger nesen med godt preg av fat og et fint krydret preg i en lang utgang. En rik, kompleks og deilig Whisky med lett røykpreg. Den tredje i denne serien leverer!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..