To norske gin- en nyhet!

Annonselenke

I dag ser vi på to norske gin, hvorav en av de er en spennende nyhet!

Dette er et Kongsbergbasert destilleri etablert i 2019, og Silver Distillery Botanic Dry Gin  var det første produktet de lanserte. Dette er en vennegjeng som rett og slett har startet sitt eget destilleri, og er nok en produsent å følge i tiden som kommer. Det er Jon Arne Reitan og Kristian Stensvold som kom på ideen, og da Magne Tangen, Kjersti Gravningen og Halfdan Lie Svalheim ble med på laget var det bare å starte. De har planer om å lage akevitt og whisky også, i tillegg til de to produktene de nå har på polet, bringebær-ginen ble sluppet på maislippet.
Destilleriet sikter seg inn på 2024 og Kongsbergs 400-årsjubileum når det gjelder akevitt.
– Vi har ellers en avtale om å overta produksjonen av Kongsbergakevitten og presentere en jubileumsutgave innen 2024, forteller initiativtakerne i et intervju.

Silver Distillery Botanic Dry Gin er produsert på lokale råvarer som blåbær og tyttebær, og selvfølgelig produsert med det sølvrike vannet på Kongsberg. Den har en frisk og fruktig nese med einer, skogsbær, urter, sitrus og lyng. Den er fruktig på smak, deilig preg av skog, krydret og rik. En fruktig og karakterrik gin med mye smak, smaker Norge!

Nyheten Silver Distillery Pink Gin er produsert med søte norske bringebær, perfekt lansering nå i mai! Frisk og fruktig nese med røde bær og frukter, einebær, sitrus, urter og krydder. Den er veldig fruktig og lett sødmefull på smak, godt balansert med sitrus og einebærtoner, lang og rund ettersmak. En sjarmerende og lett sødmefull bringebærgin, perfekt i sommer!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..