Turen til Streets of Spain.

Annonselenker

Jeg skrev her om Streets Of Spain og Campo Viejo sin event i London og det sto virkelig til forventningene!

IMG_6204

De hadde satt opp ett relativt stort område på South Bank i London, boder med masse god spansk mat som churros, sjokolade, tapas osv. Dessverre var det så mye folk at det var vanskelig å ta bilder (og kjøpe seg noe å spise)…

IMG_5824

Men sjokoladeboden måtte man selvfølgelig innom!

IMG_6206

Tilbake til denne Blend Your own wine eventen, dette hørtes jo veldig spennende ut når jeg bestilte billett og jeg har aldri vært med på lignende. Jeg må si at det hjalp å være kjent i vinverdenen, både det og ha vært på en del vinsmakinger tidligere og det å være kjent med spansk vin og spesielt Campo Viejo.

IMG_6211

Menneskene fra Campo Viejo var kjempeflinke til å informere og hjelpe til, ikke minst veldig hyggelige og greie å prate med! Vi fikk druene Tempranillo,  Mazuelo og Graciano på hver sin flaske, så blandet vi to viner etter deres oppskrift før vi fikk begynne å blande etter vår egen smak.

IMG_6212

Jeg fant ut at jeg likte best den fruktige Mazuelo og lagde en vin som bestod av 70 % Mazuelo, 20 % Graciano og 10 % Tempranillo, det ble en ypperlig vin! (Syns jeg.) Det var utrolig spennende å stå å blande og smake på hvordan man kunne påvirke vinen med bare få prosent av de forskjellige druene, veldig lærerikt!

IMG_6217

Man fikk selvfølgelig med seg vinen sin med hjem, Vino De Mona! Fikk litt lyst til å bli vinmaker…

(Jeg bestiller alltid fly på Skyscanner)

 

3 kommentarer om “Turen til Streets of Spain.

  1. […] Bor det en kunstner i deg? Nå har du mulighet til å delta i årets mest spennende Urban Art kunst-utfordring. Del ditt beste Urban Art-design og vinn kunstnerstipend på 10.000 kroner og en tur til Spania med opphold på vingården Campo Viejo…. På vingården vil du oppleve kunstverket som står mellom vinrankene, skapt av de anerkjente kunstnerne Okuda og Remed.Siste frist for å sende inn bidrag er 16. juni. Vinneren annonseres 19. juni. Bidrag kan sendes på mail til madeleine@iteo.no eller per post. Jeg har også fått muligheten til å dele ut plasser til denne eventen, har du lyst til å prøve å blande din egen vin på vinsmakekurs? Det blir spansk mat, musikk, vin og stemning på Cafe de Concert på Tjuvholmen i Oslo. Send meg en mail på kostveileder@live.no eller legg igjen en kommentar hvis du er interessert! Jeg kan anbefale det på det sterkeste til alle som er interessert i vin, man får en helt spesiell vinkel på det å smake og lage vin! Hvis du vil lese om da jeg var på vinblandingskurs kan du klikke her. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..