Lanson Black Label, Brut

Denne er det en stund siden jeg har smakt, Lanson Black Label, Brut, jeg har heller ikke skrevet om den her på bloggen før! Som  dere sikkert ser på innpakningen er den kjøpt på Taxfree (hvor man sparer 81 kroner ift. vinmonopolet).

IMG_1667

Champagnehuset Lanson har produsert champagne i over 250 år, man kan derfor trygt si at de har en god del erfaring med denne edle drikken. Lanson Black Label, Brut er flaggskipet til vinhuset og den billigste champagnen deres, den har også vunnet mange internasjonale priser!

IMG_1673

Frisk og fruktig i aromaen, her lukter det champagne! Man kjenner autlysepreget i form av brøddeig i kombinasjon med eple, litt sitrus og smør. Smaken er elegant med en balansert sammenkomst av eple og sitrus, et søtlig hint av drops og også her litt bakevarer som gjør at man godt kjenner hva slags type musserende vin man drikker.

IMG_1675

En god champagne som absolutt passer både «nybegynnere» og viderekommende innen vinverdenen, flott som gave også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: