Sopra Sasso Amarone 2011.

Tenkte jeg skulle si hva jeg syns om denne: Sopra Sasso Amarone 2011, jeg kjøpte nemlig noen til kjelleren da jeg samler på 2008, 2009 og 2011 årganger av forskjellige viner, som vanlig kjøper jeg en ekstra så jeg kan smake nå…

IMG_3909

Vel, det ble bare to slurker. Først luktet jeg på den og fikk bange anelser (jeg skjønte vel med en gang at det egentlig ikke var vits å smake), så smakte jeg på den: «Neei, det er ikke..? Fader!» og enda en slurk: «Æsj, h**te også.»

IMG_3938

Flaskefeil, for andre gang på en måned. Ufattelig irriterende når man har satt seg godt til rette i sofaen og gleder seg til å smake på en (forhåpentligvis) god vin, men dessverre noe man opplever en gang i blant når man smaker en del vin.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: