Spør Vinhøna!

Annonselenker

Som dere sikkert har fått med dere har jeg begynt å fokusere litt mer på reise på nettsiden nå, hovedsakelig vinreiser, så jeg regner med at de som er innom her å leser om vin også syns det er relevant med det reisesegmentet. Jeg kommer også med tips til attraksjoner, hoteller, turer osv. på de stedene jeg har vært.
Jeg tenkte jeg skulle høre med dere om det er noe dere lurer på? Noe om reising, vinturer, mat, vintips… Husk at dere alltid kan spørre om vin hvis det er noe dere lurer på, «hva i helvete er egentlig vinho verde» for eksempel. Det er bare moro og lærerikt å svare!

(Topp fra Lindex og skjørt fra Vila)

Hvis dere har forslag til artikler, tema osv. er det også bare å rope ut, evt. sende en melding eller kommentere. I skrivende stund sitter jeg å skriver artikler om presseturen jeg var på i Piemonte i April, lurer du på noe angående det så bare spør! Jeg har masse tips til overnatting, vingårder å besøke osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..