En liten årskavalkade!

Årets oppdagelse: Pet nat! Jeg ble litt forelsket i Pet Nat da jeg smakte De Conti sin i mai!

Årets boks: Villa Wolf, dette må være en av de beste rødvinene på boks. Jeg var så heldig å bli sittende ved siden av Ernst Loosen på en vinsmaking jeg var på i Tyskland, her fortalte han meg om denne vinen, og ble meget fornøyd over at jeg likte den.

Årets mest spennende premiere: Vivoda Malvazija 2017!

At vin fra Kroatia kunne være så godt overrasket meg. Senere på året dro jeg til Kroatia selv og smakte viner… Mer kommer.

Årets billigkjøp: Fetzer Flatbed Red Blend 2016!

Årets billigkjøp. Denne koster 120 kroner, passer helt perfekt til hamburger og annen comfortfood samt er deilig alene. Knallkjøp!

Årets tur:

På en måte vanskelig å velge, jeg var på mange flotte turer i år, vinturene til Tyskland og Italia var helt fantastiske, ferie i Thailand og Hong Kong med familien… Men det råeste jeg dro på alene måtte være å bli bedt til Atlantis the Palm i Dubai og bare prøve fasilitetene gratis en helg…. Undervannsyoga, Dubai`s råeste brunch, badeland, testing av restaurantene på hotellet, avslapping ved poolen..!

Årets nedtur:

Et flott år på mange måter og ikke særlig mange nedturer, annet enn «vanlige» problemer som biler som trengte mer arbeid på verksted enn forventet for å passere EU kontroll osv.

Litt helsemessige problemer i tillegg til de jeg allerede har, er fortsatt under utredning men tar det med godt mot. Har gått med kronisk sykdom i 15 allerede, så det skal en del til å knekke meg.

Vinmessig vil jeg si at jeg har hatt ekstremt mange korka viner i år, det har vært helt spesielt i år syns jeg.

Årets opptur:

At en liten forandring i forretningsplanen skulle ha så stor innvirkning. Jeg snakker om at jeg begynte å satse mer på reiseliv. Studieturer til Tyskland, Italia, Polen, Dubai, Malta, Kroatia og Tsjekkia, tur med en importør til Frankrike samt mange nye kontakter og magasiner og aviser å skrive artikler for. Moro!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..