Nyhetssmaking: øl!

Fredag den 11.januar var det slipp på en rekke produkter på vinmonopolet, mange bloggere og skribenter skriver jo masse om nyhetene når de kommer fordi de har vært på smakingene i forkant, jeg har sjelden anledning til å ta den 5 timer lange turen til Oslo kun for dette så derfor er det lite nyheter her. MEN, mitt lokale vinmonopol hadde tatt inn 4 av ølnyhetene som hadde kommet, de testet jeg og min kjære mann den påfølgende helgen:

Zatecky The Seventh Step er et tsjekkisk øl, en lys lager. Den har en fin og maltpreget aroma, klassisk tsjekkisk lukt, hint av urter. Det er et rent og pent og, veldig klassisk og godt balansert. Terningkast 5.
Dusty Gringo Imperial Brown Ale er en Brown Ale, men ikke en typeriktig en! Her finner man masse humle på nesen, i god kombinasjon med malt, frukttoner, litt krydder og karamell. Meget godt balansert og en kul kombinasjon av det lyse og mørke, en veldig fruktig og kul øl! Terningkast 5.
Little Brother Quenchable er en norsk IPA på 6.5%. Den har en fin og humlepreget aroma, litt malt, tropisk frukt og sitrus. Den har en god og klassisk smak av IPA, godt med humle og frukt, men jeg føler at den mangler litt, føles litt utvannet. Kanskje et par alkoholprosent til hadde gjort den mer fyldig? Terningkast 3.
BrewDog Native Son, ny IPA fra skotske BrewDog på 8.5%. Den har en fin og fruktig aroma, tropisk frukt, florale toner, litt barnåler og sitrus. Den er fyldig og godt balansert, gode og intense smaker som sitter godt og lenge. Meget godt priset i tillegg, terningkast 5.5.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..