To nye fra Cervisiam.

Jeg vil driste meg til å si at Cervisiam er ett av Norges beste bryggeri om dagen, det tar liksom ikke ende på hvor mange spennende og gode øl de har. Og det er rart å tenke på at de har klart å hevde seg så  mye bare siden 2015! Disse to er nye og kom bare for noen uker siden:

Cervisiam Brut(e) Force Brut IPA er en helt tørrgjæret øl, den er altså brut som navnet tilsier, den har 6% alkohol. Den har en deilig og fruktig aroma, toner av tropisk frukt og florale hint. Den er knusktørr, men likevel fruktig, har god fylde og sitter godt og lenge i munnen. En forfriskende og renskende øl.

Det finnes Jungle juice, en sabla digg imperial IPA det alltid er en glede og smake, men nå finnes det også Cervisiam Jungle Juicier Imperial IPA! En IPA for hardcore fans som meg!

Ølet har en fantastisk fruktig aroma man kan lukte på mange meters avstand når man åpnere boksen. Deilige toner av tropisk frukt, humle, florale toner og appelsin. Den har en konsentrert og rik smak, godt skum, masse (frukt)juice, deilig bitterhet med et lite kick, appelsinskall, og en relativt god balanse. En farlig og deilig 10%`er!

Cervisiam fortsetter å imponere med disse to.
De måtte dessverre legge ned baren sin, Oculus, i Oslo i januar, men jeg håper at det kommer opp en ny med tid og stunder, det var nemlig ett av mine faste vannhull når jeg var i Oslo…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..