Gratulerer med dagen.

Til meg! Den irriterende sommelieren som aldri har råd til å komme på nyhetssmakinger eller andre eventer i Oslo fordi 5 timer på tog er alt for dyrt når man driver som freelancer, men priser seg lykkelig for snille importører som sender pakker oppover Gudbrandsdalen.

Jeg håper at dere føler at jeg gjør en god jobb for dere, jeg bruker mye av tiden min på å skrive om de flotte vinene jeg mottar. Takk igjen.

I tillegg har jeg det siste året begynt å reise mer, og fått mange flotte invitasjoner til mange (vin)land. Det gjør at jeg også er borte en del (og har enda mindre i NSB-budsjett), men pc`en er med og jeg har ikke tall på hvor mange vinartikler jeg har skrevet på Oslo airport og andre flyplasser, og forsøkt å tyde smaksnotatene mine i den fæle håndskriften min etter et glass champagne (som er obligatorisk før flyreise).

Jeg fyller hele 30 år i dag, og har klart å samle noen få flasker fra 1989, artikkel om de kommer såklart. I fjor var jeg borte på bursdagen til mannen min, i år er jeg borte på bursdagen min og første halvdelen av påsken. Å reise på vinturer har sin pris, men jeg tror at jeg har en finere hverdag når jeg først er hjemme igjen, enn når man alltid er hjemme…
Jeg sitter nå på tur til Lyon, jeg skal nemlig til Côtes du Rhone på vinsmakinger de neste 4 dagene. Mannen min slapp meg av på flyplassen, jeg hadde nemlig ordnet en overnatting på nydelige Losby gods fra i går til i dag, selvfølgelig en romantisk pakke med middag og vinpakke samt musserende vin på rommet. (Ikke dårlig samvittighet for å rømme landet på bursdagen min i det hele tatt…)
Artikkel om dette kommer også.

Vinhøna har eksistert siden 2013, nettsiden har fylt 6 år, selve høna 30. TUSEN TAKK til alle lesere, importører og andre som titter innom. Selv om vinhøna blir opptatt med å smake fransk vin de neste dagene har hun selvfølgelig ordnet med lesestoff til dere hele påsken.
God påske!

2 kommentarer om “Gratulerer med dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..